Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, εκ μέρους ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από τη βάση των νέων αεροσκαφών «τράκτορ» του Πυροσβεστικού σώματος, στο Αεροδρόμιο του Τατοΐου, κατέγραψε η κάμερα του OPEN.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη συζήτηση για τις ελευθερίες και τα προνόμια στους πλήρως εμβολιασμένους να είναι σε πλήρη εξέλιξη, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ αποκάλυψε τις σκέψεις, που υπάρχουν ώστε από την 1η Ιουλίου να μην είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους από όσους έχουν λάβει όλες τις δόσεις των εμβολίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-0 σετ στον τελικό του Roland Garros αγγίζοντας το όνειρο της κατάκτησης ενός Grand Slam, αλλά ο συγκλονιστικός Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την ανατροπή (6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4) αποδεικνύοντας γιατί είναι τόσα χρόνια στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη «μάχη» της ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών αλλά και των επισκεπτών της χώρας μας ενόψει καλοκαιρού, μπήκε ο ηλεκτρονικός Επιδημιολογικός Χάρτης, σύμφωνα με τον οποίο, θα γίνεται γνωστό το επίπεδο ετοιμότητας αναφορικά με τους επιδημιολογικούς δείκτες της νόσου Covid – 19 για κάθε περιοχή της επικράτειας, αλλά και τα μέτρα δημόσια υγείας που προβλέπονται ανάλογα με το επίπεδο ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 18:52

Μακαρονάδα cacio e pepe

H διάσημη ιταλική μακαρονάδα cacio e pepe με τη μέθοδο Λάμπρου Βακιάρου. Σε μισή ώρα τρώμε! Ολοι στο τραπέζι!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 Ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκάλυψε τον πιο σέξι της εαυτό και προκάλεσε χαμό στο Instagram

Κατηγορία LIFESTYLE

Το Φεστιβάλ Αθηνών ξεκίνησε δυναμικά τις παραστάσεις του από την Πειραιώς, αυτη την εβδομάδα έχει πρεμιέρα το Ηρώδειο, ενώ από 25 Ιουνίου, μπαίνει στο «χορό» και η Επίδαυρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 14 Ιουνίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos