Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Διαρκείς είναι οι εκκλήσεις τόσο από γιατρούς όσο και από στελέχη της κυβέρνησης προς τους πολίτες να εμβολιαστούν προκειμένου να χτιστεί τείχος ανοσίας ενάντια στον κορωνοϊό και να μειωθεί ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μεγάλη Βρετανία διατήρησε προ ημερών την Ελλάδα στην πορτοκαλί λίστα, αναγκάζοντας όσους επιστρέφουν από τη χώρα μας να μπαίνουν σε δεκαήμερη, κατ' οίκον καραντίνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, στις 10 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 7.00 μμ, μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την αεροπορική οδηγία σύμφωνα με την οποία προβλέπεται:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ισπανική Navantia µε ανακοίνωση που εξέδωσε αποκαλύπτει την πρόταση για το πρόγραµµα απόκτησης τεσσάρων νέων φρεγατών από το Πολεµικό Ναυτικό, στην οποία τονίζει τις βασικές παραµέτρους για την ενίσχυση του ελληνικών ναυτικών δυνάµεων τόσο µε µέσα όσο και µε επενδύσεις και συνεργασία σε συγκεκριµένους τοµείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σπουδαία νίκη πήρε η Μαρία Σάκκαρη στη Γαλλία καθώς επικράτησε 2-1 της Eλίς Μέρτενς και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Roland Garros, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων τόνισε μεταξύ άλλων ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 932, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει το κυκλοφοριακό μέλλον της Παροικιάς και μάλιστα σε λάθος κατεύθυνση, αφού προτίθεται να κόψει και να καταστρέψει πλατείες, χωρίς να έχει κάνει τίποτε απολύτως για να περιορίσει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί καθημερινά στον περιφερειακό της Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos