Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου κ. Δημήτρης Καπούνης πρόκειται να είναι υποψήφιος βουλευτής του νομού Κυκλάδων στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε απόψε μερική επιστράτευση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι καλεί εφέδρους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ απέκλεισε για την ώρα το ενδεχόμενο γενικής επιστράτευσης, μετά την ανακοίνωση της Ρωσίας ότι στέλνει στρατιωτική δύναμη στην ανατολική Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ουκρανία προχώρησε στον βομβαρδισμό χωριού στις ρωσόφωνες περιοχές στον Ντονμπάς σύμφωνα με το Open.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 31,4,15,20,27 και Tζόκερ το 18

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την πρώτη δέσμη μέτρων - «Η Ρωσία κατέλαβε δύο κομμάτια της Ουκρανίας», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν - Συνέπειες θα έχει και ο Αμερικανός πολίτης, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τις μετριάσουμε, τόνισε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά το γερμανικό «φρένο» στην πιστοποίηση του Nord Stream 2, ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και νυν αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί τους Ευρωπαίους καταναλωτές: «Καλωσήρθατε σε έναν νέο κόσμο, όπου σύντομα θα πληρώνετε 2.000 ευρώ για 1.000 κ.μ. φυσικού αερίου»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τελευταία και πιο διάσημη νουβέλα του Ιβάν Τουργκένιεφ (Κλάρα Μίλιτς) είναι μια ερωτική και μεταφυσική ιστορία βασισμένη σε αληθινό γεγονός, όπως την κατέγραψε με μοναδικό τρόπο ο Ρώσος κλασικός συγγραφέας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η κατά 22,1% αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι που, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος σημειώθηκε το 2021 έναντι του προηγούμενου - προβληματικού - έτους δίνει ένα στίγμα όσων υπό κανονικές συνθήκες αναμένουμε για την εφετινή τουριστική χρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το όμορφο ανοιξιάτικο καιρικό διάλειμμα παίρνει τέλος από το απόγευμα της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου στις Κυκλάδες και στη θέση του “έρχεται” ένα τριήμερο χειμερινό σκηνικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos