Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τους γιους του, τον Λίαμ Τσαρλς και τον Μάβερικ Σάι βρέθηκαν στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και ο Greek Freak μοιράστηκε τη στιγμή στα social media, ποζάροντας μπροστά στην ελληνική σημαία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΔημήτρης Ήμελλος είναι από τα πρόσωπα που έχουν κλέψει την παράσταση την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο καιρός ήταν σύμμαχος. Ηλιόλουστος, με ζωηρό βοριαδάκι και "φρεσκαδούρα".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοένα και φουντώνει η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην Άνω Γλυφάδα και σταδιακά επεκτείνεται σε προς το Πανόραμα Βούλας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-06-2022/15.00’ στην επαρχ. οδό Φηρών – Όρμου Περίσσης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 69χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 69χρονου. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέχεια στους αγώνες του Nations League δίνεται στο κουπόνι του Σαββάτου (04/06). Το Betarades.gr επέλεξε το δυνατό σημείο της ημέρας από αναμέτρησης της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 16:18

Ποντάρουμε σε Γερμανία και… Κέιν

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Nations League, από το αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Ιταλία - Γερμανία, ενώ η Αγγλία δοκιμάζεται στη Βουδαπέστη από την Ουγγαρία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.313. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.467.979 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos