Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Ο Θοδωρής Τσελίδης ολοκλήρωσε την εκπληκτική του παρουσία (μία ήττα σε πέντε αγώνες) επικρατώντας στον τελικό του ρεπεσάζ - «Περήφανος που χάρισα ένα μετάλλιο στη χώρα μου» δήλωσε μετά τη νίκη του

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πάρος: Ακόμα ένα κρουαζιερόπλοιο στον κόλπο της Παροικίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 18:07

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις μεσημβρινές ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μυκόνου, ότι ένα ερασιτεχνικό-ταχύπλοο (Ε/Ρ-Τ/Χ) σκάφος, με έναν ημεδαπό επιβαίνοντα, πλέει ακυβέρνητο λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στη θαλάσσια περιοχή «Αγία Άννα Καλαφάτη»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθώοι κατά πλειοψηφία κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου, σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΣΟΧ 3/2024, με αρ. πρωτ. 11416/25-06-2024 (ΑΔΑ: 6Κ67ΩΞΓ-ΒΞ9) ανακοίνωση, θα προβεί στην πρόσληψη συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, με σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δυο (2) θέσεις ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου και δυο θέσεις (2) ΔΕ Οδηγών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος, στο πλαίσιο άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου κατέθεσε σήμερα ερώτηση στον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης σχετικά με τη μεταφορά των υποθηκοφυλακείων Ίου και Σερίφου στα υποκαταστήματα του κτηματολογικού γραφείου Κυκλάδων σε Θήρα και Μήλο αντίστοιχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μύκονο και τη Σαντορίνη μια πολυτελής κατοικία μπορεί να κοστίζει μέχρι και 5,6 φορές περισσότερο από μια τυπική θερινή κατοικία, την ίδια στιγμή που στη Σέριφο ο αντίστοιχος δείκτης είναι 2,4 φορές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια από τις παραδοσιακότερες γαστρονομικές γιορτές της Πάρου, η Γιορτή του Ρεβιθιού, πραγματοποιήθηκε κι εφέτος στο χωριό του Προδρόμου το διήμερο Σάββατο/Κυριακή 27 & 28 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθη χθες (Τρίτη 30 Ιουλίου 2024) το βράδυ στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 39χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos