Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Νεκρή βρέθηκε την Κυριακή μια γυναίκα στην περιοχή Κανόνι, κοντά στην πόλη της Κέρκυρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέγεται και θαύμα του Αιγαίου. Είναι ο Ιερός Ναός της Παναγίας Εκατονταπυλιανής που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Πάρου, στην Παροικία, κοντά στο λιμάνι του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 13:10

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη είναι η ανησυχία στην Κορινθία μετά το κρούσμα πανώλης σε κτηνοτροφική μονάδα. Αποφασίστηκαν έκτακτα μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ στις 30 Ιουλίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 μμ, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εδώ, που τα λέμε, δεν είναι καθόλου εύκολο να επιλέξεις ποια είναι η ωραιότερη Χώρα των Κυκλάδων, καθώς η μία είναι ωραιότερη από την άλλη, ενώ σχεδόν όλες κινούνται στα πλαίσιο της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, με τα πάλλευκα σπίτια και τα πλακόστρωτα καλντερίμια, αποπνέοντας μια μαγική νησιωτική αύρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελευταία κυβερνητική ανασκόπηση για τον Ιούλιο, ο πρωθυπουργός αναφέρεται στην 50η επέτειο αό την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, τις εξελίξεις στην υγεία και την εκπαίδευση, τη λειτουργία του myCoast, τις βάσεις των Πανελλαδικών και την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεωρώ πως όποιος δοκιμάζει μουσακά, δεν ξεχνάει ποτέ τη συγκλονιστική γεύση του. Όμως θέλω να τον απολαμβάνω όπως ακριβώς μου αρέσει. Ελαφρύ και πεντανόστιμο και όχι να λιποθυμώ μετά από το γεύμα. Ο καθένας έχει το δικό του μυστικό.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η επιστημονική κοινότητα λόγω του συναγερμού για λειψυδρία που έχει σημάνει σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και πολλοί από εμάς αρχίσαμε τα μπάνια στη θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos