Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

31 Ιουλίου 2024 19:56

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο πραγματοποίησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με κεντρικό θέμα συζήτησης τη συνδρομή και στήριξη στους κατοίκους των Κυκλάδων που έχουν υποστεί ζημιές οι περιουσίες τους, από φυσικές καταστροφές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την άμεση ανταπόκριση των κλιμακίων της ΓΔΑΕΦΚ, από τα οποία διενεργήθηκαν αυτοψίες σε κατοικίες και κτίρια των νησιών μας, προκειμένου να προχωρήσει η αποκατάστασή τους μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στα νησιά των Κυκλάδων.

Στόχος των αυτοψιών, ήταν να λάβουν οι δικαιούχοι το ταχύτερο δυνατόν, τη στεγαστική συνδρομή και την κρατική αρωγή που προβλέπεται. Επιπλέον, οι δύο άνδρες συζήτησαν μεταξύ άλλων για τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις προς τους ΟΤΑ των νησιών, στους οποίους έχουν προκληθεί ζημιές σε δίκτυα και υποδομές από φυσικές καταστροφές. Η συνεισφορά του Υπουργείου είναι καθοριστική για την επούλωση των θεμάτων που δημιουργήθηκαν και των συνθηκών που διαμορφώθηκαν.

Στο τέλος της συνάντησης τους, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υφυπουργό για την αμεσότητα των ενεργειών του και την πλήρη στήριξη των νησιών μας και των νησιωτών που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τα καιρικά φαινόμενα. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει καθημερινά τη σταθερή της δέσμευση για ουσιαστική στήριξη των Κυκλάδων!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos