Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Εκτός από τα πολιτικά εμφανίζονται και τα οικονομικά αδιέξοδα στην πολύπαθη Κουμουνδούρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την περασμένη άνοιξη, όταν η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψήφισε το νόμο για για την δημιουργία ρυθμιστικής αρχής νερού, και οι συνέπειες αυτής της πολιτικής γίνονται ήδη αντιληπτές στην καθημερινότητα των εργαζόμενων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες εκρήξεις βομβητών μελών της Χεζμπολάχ σημειώθηκαν την Τετάρτη (18/09/2024) στο νότιο Λίβανο, σύμφωνα με το ισραηλινού Kan.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα διάσημα πάρτι και η αίτηση πτώχευσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακάλυψη θα μπορούσε να σώσει χιλιάδες άτομα σε όλον τον κόσμο – Αναπτύχθηκε εξέταση αίματος που εντοπίζει τους ασθενείς που δεν έχουν το σπάνιο αντιγόνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης με την πρόσληψη ανέργων αυξημένων τυπικών προσόντων σε επιχειρήσεις των τομέων και των κλάδων αιχμής της περιφερειακής οικονομίας, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σχεδιασμός προβλέπει τη μεταφορά των περιπατητών με καραβάκι στα Σφακιά - Ο βράχος έπεσε λόγω ισχυρής νεροποντής - Έντονη κεραυνική δραστηριότητα στην περιοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκe h παρακάτω διακομιδ;h ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 16:48

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σύρο

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύρου για τροχαίο ατύχημα επί της παραλιακής οδού Ερμούπολης, στην ακτή Στρατάρχου Παπάγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκτός από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου έγινε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων του πρωθυπουργού στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos