Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Σήμερα το πρωί 30/03, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άσκηση ετοιμότητας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου σε συνεργασία με τοπικούς φορείς. Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε μερική κατάρρευση πτέρυγας του Δημαρχείου Πάρου που στεγάζεται στην Παροικιά κατόπιν ισχυρής σεισμικής δόνησης, εκδήλωση πυρκαγιάς και εγκλωβισμός τριών (3) ατόμων εντός του κτιρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 05 Απριλίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Ζώων (OIE), το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργάνωσαν σεμινάριο για την ασφάλεια τροφίμων και τη Δημόσια Υγεία στο νησί της Ρόδου από την Τετάρτη 30 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 01 Απριλίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι διαπιστωμένο και με συγκεκριμένα στοιχεία ότι ο τουρισμός , παρά την συνεχιζόμενη καπιταλιστική κρίση, παρουσίασε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, και αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους σε διεθνές επίπεδο.
Μέσα από το πλαίσιο δράσεων για το τουρισμό και την στρατηγική που έχει χαράξει η Περιφέρεια, με ένα φιλόδοξο, δαπανηρό, πρόγραμμα που θα στηρίξει, θα χρηματοδοτήσει με την επίβλεψη και την συνεργασία του ΣΕΤΕ, επιδιώκεται να επιτευχθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης -6- ετών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα αυστηρού ελέγχου στην αγορά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ακόμη βραβείο απέσπασε η νέα τουριστική καμπάνια του Νοτίου Αιγαίου «Aegean Islands. Like No Other», η οποία από την έναρξή της τον περασμένο Νοέμβριο, μετρά ήδη σημαντικές διακρίσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για κρεμμύδια, πατάτες και λάδι για την Κοινωνική κουζίνα στην Τήνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 67χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου για πιθανή ύπαρξη ανθρώπινου πτώματος βορειοανατολικά νήσου Τήνου στη θαλάσσια περιοχή «ΛΕΙΒΑΔΑ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos