Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Το ανθρωποειδές δεν βρήκε καθόλου διασκεδαστικά τα αστεία του διάσημου ηθοποιού και του έριξε... χυλόπιτα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριοθετημένες θα είναι εφεξής οι θέσεις στάθμευσης των οχημάτων στο πάρκινγκ P3 (Γράβαρη) που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Φροντίζουμε για την οδική ασφάλεια των συμπολιτών μας και την ακίνδυνη μετακίνηση των μαθητών από και προς τις σχολικές μονάδες».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με έκτακτα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ανταποκρίνεται η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries στη ζήτηση εισιτηρίων για ταξίδια προς και από τις Κυκλάδες τις ημέρες του Πάσχα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνονται σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα, καθώς τα πρωταθλήματα αρχίζουν εκ νέου μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένα απίστευτο τροχαίο είχαμε λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι στην Οδό Βελισσαρίου στην Λαμία. Μια νεαρή οδηγός στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της αφού το λευκό Chevrolet που οδηγούσε λίγο έλειψε να προκαλέσει ζητήματα και από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 03η Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Μ.ΤΡΙΤΗ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λειτουργία Περιφερειακών Ιατρείων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μελετώντας τὸν τρόπο ζωῆς τῶν σημερινῶν ἀνθρώπων παρατηροῦμε ὅτι καθορίζεται ἐν πολλοῖς ἀπὸ τὴν ἔξαρση τοῦ ἐγωισμοῦ, ποὺ δυστυχῶς στίς μέρες μας ἐνισχύεται ἀπὸ τὶς διάφορες σειρῆνες τῆς ἐποχῆς, τὴν ὑπερκατανάλωση τῶν φυσικῶν πόρων καὶ ἀγαθῶν, τὴν ἀποϊεροποίηση τοῦ ἀνθρωπίνου σώματος καὶ τῶν ἀνθρωπίνων σχέσεων, τὴν καταπάτηση τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων καὶ ἐλευθεριῶν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos