Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Η βραδιά της 22ας Ιουνίου στην Πάρο ήταν ζεστή και διάστικτη από αστέρια. Όπως ζεστός, φωτεινός, μετριοπαθής, καλλιεργημένος, διαλλακτικός, ηθικός και ενωτικός, ήταν και ο εκλιπών πρωταγωνιστής της, ο τέως Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης, που έφυγε αδόκητα και πρόωρα από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση επικράτησε στα φετινά MAD Video Music Awards, που διεξάγονταν το βράδυ της Τετάρτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπομονή έως το τέλος Ιουλίου θα πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων προκειμένου να υποβάλλουν την αίτηση τους και στις αρχές Αυγούστου να εισπράξουν το επίδομα. Η καταβολή των χρημάτων θα γίνει είτε σε άυλη μορφή, είτε σε τραπεζικό λογαριασμό που οι ίδιοι θα επιλέξουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To μήνυμα του Γάλλου προέδρου μετά τις μαραθώνιες διαβουλεύσεις με αρχηγούς πολιτικών κομμάτων - Δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να διευρύνει την παράταξή του - Κάλεσε την αντιπολίτευση να αναλάβει τις ευθύνες της - Νωρίτερα ο Μακρόν συναντήθηκε με τη Λεπέν - Για τον φόβο πολιτικού κενού μιλούν τα γαλλικά ΜΜΕ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου εκφράζει συγχαρητήρια στις ομάδες του Α.Ο. Πανθηραϊκού για την κατάκτηση του κυπέλλου της Κ – 14 της ΕΠΣ Κυκλάδων, ΠΑΣ Νάξου για την κατάκτηση των κυπέλλων της Κ – 12 και Κ – 18, στους ποδοσφαιριστές των φιναλίστ των

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ν. Αιγαίου,Υποστράτηγος, κος Μιχαλόπουλος Γεώργιος, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στο Δήμο Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 10.528.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 27-06-2022 και ώρα 09:00΄ σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 15:23

Θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, που έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos