Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η εκλογή του Χρήστου Σαρτζετάκη στο αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας, ήταν η αφορμή για να λήξει μια από τις μεγαλύτερες και πιο αιματηρές βεντέτες όλων των εποχών. Αυτή των Σαρτζέτηδων ή Σαρτζετάκηδων εναντίον των Πεντάρηδων ή Πενταράκηδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 26, 8, 38, 2, 7 και Tζόκερ ο αριθμός 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιός δεν έχει ονειρευτεί να ταξιδέψει στους παραδείσους των Κυκλάδων που δέχονται εκατομμύρια τουριστών κατά τη θερινή σεζόν και η φήμη τους είναι παγκόσμιας εμβέλειας;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Αίμα του 19χρονου Άλκη Καμπανού και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν στο μαχαίρι της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τεράστια προστασία που προσφέρουν όλα τα εμβόλια και την ικανότητά τους να σώζουν πολυάριθμες ζωές καταδεικνύει η νέα μελέτη των δυο επιστημόνων - Δείτε τα βασικά συμπεράσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα εφαρμογή στα κινητά έχει προκαλέσει πανικό σε δεκάδες χρήστες, αφού πρόκειται για απάτη και αδειάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας, πραγματοποιεί έφοδο αυτή την ώρα η αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράλληλα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας προανήγγειλε ότι στις αρχές Μαρτίου η χώρα μας θα παραλάβει νέα αντιικά χάπια και από άλλη εταιρεία, καθώς και φάρμακα που κάνουν προφύλαξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική ομάδα του Καμερούν, ως οικοδέσποινα του Κόπα Άφρικα, μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Άφρικα. Στη χώρα των Βάσκων, τίθενται αντιμέτωπες δύο φύσει επιθετικές ομάδες.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η βροχερή χθεσινή ημέρα η οποία μετέτρεψε δρόμους της Νάουσας σε ποτάμια, είχε ως συνακόλουθο τη συγκέντρωση φερτών υλικών μέσα στις πλημμυρισμένες οδούς της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos