Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Δημάρχου Άνδρου κου Δ. Λοτσάρη , που εκφράζει «την ανησυχία του για την νομιμότητα που έγινε η κατανομή των ειδικοτήτων στο Δήμο του καθώς και το αίτημά του να αποδεσμευτούν οι θέσεις του Δήμου Άνδρου από τις ειδικές κατηγορίες ή έστω να δεσμευτεί το 15/% αυτών σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παλαιότερα δήλωνε λάτρης της Μυκόνου, αποτελώντας κάθε καλοκαίρι μια από τις πιο glamorous εκεί παρουσίες, καθώς διέθετε εξοχική κατοικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και η πιο μεγάλη της αγάπη είναι η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με το γνωστό δικηγόρο σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Κατηγορία LIFESTYLE

Έξτρα 6.500 θέσεις εργασίας για ανέργους ΟΑΕΔ με μισθό έως 750 ευρώ, ετοιμάζει το Υπουργείο Εργασίας σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews. Ποιοι θα είναι οι ωφελούμενοι και ποια η διαδικασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η διαδικασία για τη χρήση των επιταγών κοινωνικού τουρισμού 2022-2023 της ΔΥΠΑ π. ΟΑΕΔ για όσους δικαιούχους συμπεριλαμβάνονται μέσα στους οριστικούς πίνακες. Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στον νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Άνδρο απολαμβάνει και το φετινό της καλοκαίρι, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στα Κουφονήσια, όπου θα περάσει εκτός απροόπτου το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της.

Κατηγορία LIFESTYLE

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα δύο μόνο ετών, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προχωρά σε ένα καθοριστικής σημασίας βήμα, εκδίδοντας συναγερμό - σε διεθνές επίπεδο - για νόσο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζει και γεμίζει το Σαββατιάτικο κουπόνι. Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική του Βελγίου, ενώ στο Λιγκ Καπ Σκωτίας διεξάγεται το φινάλε των ομίλων. Δεύτερη αγωνιστική στη Ρωσία, από την οποία θα «αλιεύσουμε» το σημερινό προγνωστικό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 15:46

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Σύρο!

Έπαυλη Τσιροπινά την Τετάρτη 10 Αυγούστουστις 21:30

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos