Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Αποκλείει συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ ή Βελόπουλο, ανοικτό με ΠΑΣΟΚ - «Δεν έχω αποφασίσει αν οι εκλογές θα γίνουν Απρίλιο ή Μάιο» - «Ξεκάθαρο λάθος» οι υποκλοπές - «Δεν έπρεπε να δοθούν αφορμές για νέους διχασμούς» λέει για την κηδεία του τέως βασιλιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, με κοινή απόφαση των αναπληρωτών Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, ο Δήμος Πάρου περιλαμβάνεται μεταξύ των Δήμων της χώρας στους οποίους θα υλοποιηθούν έργα ενταγμένα στο «Πρόγραμμα βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας» το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας χρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 14:33

Συνδυαστικό πάνω στη Σεβίλλη

Γράφει ο Κωστής Μητσέας για το Foxbet

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 14:31

Στοίχημα: Γκολ και θέαμα στην Τούμπα

Αρκετές στοιχηματικές επιλογές προκύπτουν το Σάββατο (14/01) με το γεμάτο κουπόνι στοιχήματος

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μετά από μεγάλη διακοπή τα πρωταθλήματα Κυκλάδων ξαναβρίσκουν ρυθμό και το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει αγώνες για διάφορες κατηγορίες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τριήμερο 03-05/01/2023 οι αθλητές του ομίλου μας Ραγκούση Κωνσταντίνα, Φαρούπου Ιωάννα και Γκουρογιάννης Γιάννης βρέθηκαν στη Νάπολη της Ιταλίας για να συμμετέχουν στον διεθνή διασυλλογικό αγώνα “XXIX Trofeo Marcello Campobasso”με περίπου 250 αθλητές από 11 χώρες.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 14:22

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος της ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε ώτα μη ακουόντων …

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos