Συλλήψεις σε Σαντορίνη, Μήλο και Σίφνο

05 Αυγούστου 2019 14:07

Σύλληψη αλλοδαπού για οδήγηση σε κατάσταση μέθης στη Θήρα


Την 03-08-2019 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας και της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) που ανήκει στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο 26χρονος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην χώρα μας.

Σύλληψη (2) ημεδαποί για ηχορύπανση από καταστήματα στη Μήλο Την 04-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, δυο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 48 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη (5) ημεδαποί για ηχορύπανση από καταστήματα στη Σίφνο Την 04-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, πέντε ημεδαποί, ηλικίας από 31 έως 50 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos