Το πρώτο πλωτό σουβλατζίδικο της Ελλάδας βρίσκεται στην Αμοργό -Σουβλάκι και μπύρα πάνω στο κύμα [εικόνες]

Πρωτότυπες ιδέες στην εστίαση έχουμε ακούσει πολλές, ωστόσο, πρώτη φορά ακούσαμε για πλωτό σουβλατζίδικο!

Πρόκειται για το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα και βρίσκεται - πού αλλού; - σε νησί και συγκεκριμένα στην Αμοργό.

To «Bloom Brothers Canteen», όπως είναι το όνομά του, βρίσκεται στην παραλία Αιγιάλη στο όμορφο νησί των Κυκλάδων και προσελκύσει πολλούς τουρίστες λόγω της τοποθεσίας, του μιας και βρίσκεται πάνω στο νερό.

Ήταν μια ιδέα του του ιδιοκτήτη του, Νίκου Δρίγου και της αδελφής του, Κατερίνας, που αποφάσισαν να το ανοίξουν το 2018 και από τότε λειτουργεί κάθε καλοκαίρι.

kantina.jpg

Τα δύο αδέλφια ήθελαν να ανοίξουν μαζί ένα παραλιακό μαγαζί, ωστόσο, όταν δεν τα κατάφεραν, σκέφτηκαν αυτή την πρωτότυπη ιδέα: Μια μικρή καντίνα πάνω στο νερό που να ψήνει το απόλυτο ελληνικό street food.

amorgos.jpg

 

Η πλωτή καντίνα είναι γαλάζια και λιλιπούτεια και λέγεται ότι κάνει το καλύτερο σουβλάκι του νησιού, ιδανικό φαγητό για μετά το μπάνιο.

soyblaki.jpg

Δεν έχει τραπεζάκια, έτσι οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το σουβλάκι τους καθισμένοι και χαλαροί στην άκρη της προβλήτας. Μένει ανοιχτό ως αργά τη νύχτα και παίζει ωραίες μουσικές.

souvlaki.jpg

Το χαβανέζικο, tiki style της παραπέμπει σε μικροσκοπικό, καλοκαιρινό μπαράκι, όπου μπορείς φυσικά να απολαύσεις και την παγωμένη μπύρα, γρανίτα, smoothies ή το αναψυκτικό σου αλλά και δροσερά κοκτέιλ. Ακόμη, εκτός από σουβλάκια και πιτόγυρα, θα βρεις αφράτα σάντουιτς, ζουμερά κεμπάπ κ.α.

361623653 1021613929090230 4211585719090460130 n.jpg

Το πρωτότυπο σουβλατζίδικο με τα χαλαρά vibes του νησιού αποτελεί την απόλυτη ατραξιόν με τους τουρίστες, Έλληνες και ξένους να το έχουν κάνει viral σε Instagram και TikTok.

canteen.jpg

Ακόμη, έχει συγκεντρώσει 5 αστεράκια στις 23 αξιολογήσεις στο Tripadvisor.

Δείτε φωτογραφίες του πλωτού σουβλατζίδικου:

amro.jpg

 

enplo.jpg

Gyros galleggiante Bloom Brothers Canteen in Aegiali amorgos greece aegiali bloombrotherscanteen instatravel https ferrizzo.wordpress.com 2022 05 30 isole cicladi amorgos e santorini

@ioannasinodinou1 Νομιζω τετοιο .. δεν εχετε στο χωριο σας ? πλωτη καντινα ? #αμοργος #may2024 #amorgos #tiktok_amorgos #myamorgos #islandtravel #amorgos_stories #greecetiktokers #? #στονησι #amorgosisland #καλοκαιρακι #greecetravel #askas_stories #positivevibes #souvlaki #kantina #souvlakia ♬ Kavontoritiko - Instrumental - Nikos Chatzopoulos

 

Φωτογραφίες: Instagram, Tripadvisor, TikTok

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos