Τρίτη, 15 Μαϊος 2012 - Psts.gr

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 13 / 05 / 2012 με επιτυχία και οι 9 παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 16 Μαϊος 2012 02:04

Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς»

Η παιδίατρος Κατερίνα Σταυρακάκη, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς», την Κυριακή 13 Μαΐου το απόγευμα στο Κέντρο Τέχνης «Αποθήκη» στο Κάστρο Παροικίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη συνεδρίαση του οργάνου, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, με συντριπτική πλειοψηφία και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων, πλην της μείζονος μειοψηφίας, ενέκρινε τον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τραγικό αδιέξοδο οδηγείται η χώρα με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υπονόμευσε όλες τις προσπάθειες για δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τη "Γιορτή της Μητέρας" ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου διοργάνωσε μία μουσική εκδήλωση με έντεχνο ελληνικό και ξένο τραγούδι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την προηγούμενη Κυριακή, 13 Μαΐου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά βορειοανατολικά της Χώρας Νάξου, η οποία, κατόπιν έντονης και δραστικής κινητοποίησης όλων των εμπλεκόμενων φορέων, κατασβήστηκε, χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά σπίτια και πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πλαστό» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων το έγγραφο που κυκλοφόρησε με τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και φέρεται να έδωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σαν σχέδιο Β για την πιθανότητα συμμετοχής του σε κυβέρνηση σωτηρίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά και την αποτυχία των συνομιλιών, η χώρα οδηγείται σε νέες εκλογές τον Ιούνιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos