Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Σε μαραθώνιο  με ανατροπές και εμπλοκές εξελίσσεται η Σύνοδος Κορυφής, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 19:59

Φανταστικός Τσιτσιπάς στο Roland Garros!

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας ήταν καταιγιστικός απέναντι στον έμπειρο Ουρουγουανό επικρατώντας με 3-0 σετ
Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Παρατείνονται τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού στην περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στους ομίλους του Champions League.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι εκδόθηκε νέα συμπληρωματική notam, σε συνέχεια αυτών που ανακοινώθηκαν νωρίτερα, η οποία προβλέπει την παράταση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 01/10/2020, δηλώθηκαν 411 επιπλέον κρούσματα. Από τα 378 εγχώρια κρούσματα,τα 68 συνδέονται με γνωστές συρροές (τα 40 κρούσματα αφορούν ΜΦΗ στην Αττική), ενώ 7 συνδέονται με τυχαία δειγματοληψία του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας. αναλυτικότερα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μίνι lockdown τίθεται η Κύθνος μετά από απόφαση της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 411 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 68 συνδέονται με γνωστές συρροές και 26 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18886, εκ των οποίων το 56.1% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Δημαρχείο Αμοργού πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων προέδρων Τοπικών Συμβουλίων, όπως προέκυψαν από τις εκλογές της 6ης Σεπτεμβρίου 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησε σήμερα το μεγαλύτερο πρόγραμμα πολιτικής απασχόλησης που έχει υλοποιήσει ποτέ η Πολιτεία για την στήριξη των ανέργων και των μακροχρόνια ανέργων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos