Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 - Psts.gr

Δεν σταματούν να έρχονται συνεχώς στο φως νέα πλάνα από τη «δράση» των παικτών του διάσημου reality show «Are You the One?» σκηνικό εκτύλιξης του οποίου είναι οι ομορφιές της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, 17/10/2020 δηλώθηκαν 482 επιπλέον κρούσματα. Από τα 462 εγχώρια κρούσματα, τα 46 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 26 συνδέονται με ενδοικογενειακή μετάδοση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 19:02

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020 στο Οpen TV

Ο Απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020 γιόρτασε φέτος τα 10 χρόνια ζωής του και το θέαμα για όσους παρευρέθησαν, ήταν φαντασμαγορικό.

Κατηγορία LIFESTYLE

Τα κρούσματα σήμερα 17/10 είναι 482 όπως τα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Επίσης έχουν καταγραφεί δέκα νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έξαλλος ο Χαρδαλιάς με παραγωγό λαϊκής που φορούσε τη μάσκα στο πηγούνι
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρως ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα, ποδοσφαιρικά, απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όλα τα καλυτερα καζινο που λειτουργούν στην Ελλάδα

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την κάλυψη εκπαιδευτικής θέσης στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τήνου ζήτησε με σχετική αναφορά που κατέθεσε προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα Σάββατο (17/10) το στοιχηματικό κουπόνι είναι πλούσιο με ποικιλία αγώνων για όλα τα γούστα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 16-10-2020 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 41 και 44 οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos