Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Πρόκειται για ένα κινεζικό όχημα ενώ θα ακολουθήσουν δοκιμαστικά δρομολόγια και με άλλα λεωφορεία ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συναγερμό βρίσκεται η Πυροσβεστική λόγω των πύρινων μετώπων που μαίνονται στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις πυρκαγιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Εθνική ποδοσφαίρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η αναδιανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όσους από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη είναι η διαμαρτυρία που εκφράζεται τον τελευταίο καιρό από πολίτες της περιοχής του Παρασπόρου σχετικά με τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει η άλλοτε όμορφη παραλία του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Nammos χαρακτηρίζουν παράνομη την απόφαση για παράταση αναστολής λειτουργίας του διάσημου μπιτς μπαρ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν 202 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 17:37

Κορωνοϊός: Τρία κρούσματα εκπαιδευτικών

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της χώρας για τα κρούσματα κορωνοϊού στην εκπαιδευτική κοινότητα, δέκα μόλις μέρες πριν το άνοιγμα των σχολείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι μια εναλλακτική μορφή τουρισμού που φέτος φαίνεται να κέρδισε έδαφος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το παρόν Σ/Ν συναθροίζονται προϋφιστάμενα θεσμικά πλαίσια που αφορούν στη Χωροταξία – Πολεοδομία, τα επίπεδα Χωρικού Σχεδιασμού, την εκτός σχεδίου δόμηση, τα τουριστικά καταλύματα, τον οικοδομικό κανονισμό, την αυθαίρετη δόμηση, τη μεταφορά συντελεστή δόμησης κλπ, σε ένα πολυνομοσχέδιο με επί μέρους προσαρμογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos