Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 22:09

Ανακοίνωση Κ.Υ Πάρου

Σας ενημερώνουμε ότι το τηλέφωνο για κλείσιμο ραντεβού στο ΚΥ Πάρου θα είναι στο εξής το 2284360074 (αντί του 2284360081) λόγω βλάβης του τηλεφωνικού κέντρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 1, 29, 19, 38, 40 και Τζόκερ ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την υποπαραλλαγή της Όμικρον ή μετάλλαξη Όμικρον 2 μίλησε ο Γκίκας Μαγιορκίνης στην ενημέρωση των συντακτών για τον κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοιάζει με παραδοξότητα, κι όμως έγκριτοι μετεωρολόγοι διατείνονται ότι ο χιονιάς με τις πολικές θερμοκρασίες που αναμένεται να πλήξει τη χώρα από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, θα... δείξει προτίμηση στα νησιά του Αιγαίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβεβαιώνει την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, με τη δημιουργία ενός τρίτου, ισχυρού πόλου, αυτού του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ, η νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκειται για κοριτσάκι που εισήχθη στο νοσοκομείο μόλις την 12η ημέρα από τη γέννησή του - Νόσησε και η μητέρα, αλλά με ήπια συμπτώματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός από τις επίσημες συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων του νησιού και τις ανακοινώσεις για την έμπρακτη συνδρομή της πολιτείας στη χρηματοδότηση σπουδαίων έργων υποδομής στην Πάρο, η περιοδεία του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Σ. Πέτσα στο νησί (19/1/2022), συμπεριέλαβε για τον ίδιο ευχάριστες και τρυφερές στιγμές όταν έκανε στάση στο Μαράθι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.869, εκ των οποίων 70 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση δύο έργων τα οποία αποτελούν όνειρο ζωής για την αθλητική νεολαία της Πάρου, έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Σ. Πέτσας κατά την επίσκεψή του στο νησί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos