Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που πρώτος ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ Γιώργος Γεραφέντης, σύμφωνα με τις οποίες ένας Βρετανός τουρίστας 21 ετών έχασε τη ζωή του όταν στην προσπάθειά του να κατέβει από ελικόπτερο που ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε σε ελικοδρόμιο κτήματος στην περιφερειακή της Παιανίας, τραυματίστηκε θανάσιμα από την πίσω έλικα του ελικοπτέρου στο κεφάλι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Νάξο βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιεί σύντομες αποδράσεις, επιστρέφοντας πίσω στην Αθήνα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια περίεργη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, και αφορά το φορτηγό πλοίο CEG Orbit, το οποίο φέρεται να προσάραξε στα ανοιχτά του Isle of Man καθώς ο υποπλοίαρχος που έκανε βάρδια εκείνη την στιγμή έπρεπε να πάει στην τουαλέτα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ηλικία 93 ετών έφυγε από τη ζωή η Σούλα Αθανασιάδου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τους ρόλους της στις πετυχημένες σειρές του ANT1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα υπέροχο νησιώτικο πανηγύρι με ζωντανή μουσική και χορό, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου στο λόφο της Αγ. Άννας στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάσες δροσιάς και ανανέωσης παίρνει η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου που περνά τις διακοπές της στην Πάρο μαζί την 12χρονη κορούλα της Μαρία – Ροζάρια, καρπό του έρωτά της με τον παλαίμαχο Ιταλό ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας που επικαλείται ο αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ Γιώργος Γεραφέντης συνέβη δυστύχημα με ελικόπτερο που ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε στην περιοχή της Παιανίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αίγιο για το θάνατο της 43χρονης Μαρίτας Αγγελοπούλου, η οποία δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Τουρισμού το εστιατόριο της Μυκόνου με τα «χρυσα» καβουροποδαρα που «δάγκωσε» τις δυο Αμερικανίδες τουρίστριες, χρεώνοντάς τους 600 ευρώ για δυο ποτά και μια μερίδα καβουροπόδαρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση της Gazprom για μείωση στο μισό των μειωμένων ήδη στο 40% των ροών ρωσικού φυσικού αερίου μέσω του ρωσο-γερμανικού αγωγού Nord Stream 1 επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι το φυσικό αέριο είναι πολιτικό όπλο στα χέρια του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Ο πρώτος γύρος του πόκερ δεν τελείωσε και αρχίζει ο επόμενος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos