Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Παρουσία κόσμου, εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων της Πάρου, τελέστηκε με λαμπρότητα το βράδυ της Κυριακής 14 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, Μέγας Εόρτιος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΚΕ «Πάρκο Αρχαίων Λατομείων Μαρμάρου Πάρου» στη συνεδρίασή του της 11ης Αυγούστου 2022 ανασυγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ηλικιωμένη γυναίκα που πήγαινε στην εκκλησία παρασύρθηκε από ασθενοφόρο και έχασε τη ζωή της, το πρωί της Κυριακής στο Άργος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πτώμα ενός άντρα εντόπισε το πρωί του Σαββάτου (13/8) μέσα στη θάλασσα το προσωπικό του Blue Star που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάρος-Νάξος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για μικρά ηλεκτρικά λεωφορεία σύγχρονων προδιαγραφών τα οποία θα μπορούν να ελίσσονται άκοπα στο κέντρο της πρωτεούσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Τήνο θα μεταβεί αύριο το πρωί, Δευτέρα 15 Αυγούστου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ανδρικό πολυτελές ρολόι, τιμαλφή, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, 1805,2€ και κινητό τηλέφωνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευρύνεται η ελευθερία των κινήσεων της ελληνικής οικονομίας, μετά την έξοδο της χώρας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας στις 20 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κατερίνα Λάσπα  βρίσκεται στη Σέριφο όπου συνδυάζει τις επιχειρηματικές της  δραστηριότητες και τις διακοπές της.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos