Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Την Κίμωλο για τις καλοκαιρινές της διακοπές επέλεξε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Κατηγορία LIFESTYLE
Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 18:49

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Στη σύλληψη 9 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων το τελευταίο εικοσιτετράωρο για άγρα πελατών, πλαστογραφία, κακομεταχείριση ζώου, κατάληψη αιγιαλού, αυθαίρετες σε κατασκευές, παράνομη διαμονή και προϊόντων παρεμπορίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χθες Τρίτη 13 Αυγούστου στη Πάρο και στη Μύκονο συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για ηχορύπανση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείωση του τουριστικού τζίρου σε Μύκονο και Σαντορίνη σημειώνεται - Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό αεροπορικό ατύχημα ανάμεσα σε δύο μαχητικά αεροσκάφη, έγινε σήμερα το μεσημέρι (14.08.2024) στην περιοχή Κολομπί λε Μπελ στην ανατολική Γαλλία.

Τα δύο «Rafale» αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα και αυτή τη στιγμή ξεκίνησαν επιχειρήσεις από την αρμόδια υπηρεσία της Γαλλίας για την αναζήτηση των πιλότων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο ένα αεροσκάφος επέβαινε ένας εκπαιδευτής και ένας εκπαιδευόμενος οι οποίοι ακόμη αναζητούνται.

Ο πιλότος του δεύτερου αεροσκάφους βρέθηκε τραυματισμένος καθώς πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το σύστημα εκτόξευσης και πλέον είναι ασφαλής, ξεκαθάρισε ο υπουργός των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας Σεμπαστιέν Λεκορνύ με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).

Η επιχείρηση διάσωσης ακόμη συνεχίζεται για τους δύο αγνοούμενους.

«Ένα ατύχημα με δύο αεροσκάφη σημειώθηκε στο Μερτ-ε-Μοζέλ στην περιοχή Κολομπί-λε-Μπελ», είπε η νομαρχία σε ανακοίνωσή της.

«Ενεργοποιήθηκε αμέσως το περιφερειακό επιχειρησιακό κέντρο και τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο SATER (αεροπορική διάσωση) σε υποστήριξη στρατιωτικών δυνάμεων. Ξεκίνησαν επιχειρήσεις αναζήτησης για τους πιλότους».

Τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουσμένες στο υπέροχο φως στο Αιγαίο σαν κατάλευκα περιστέρια που μετεωρίζονται μεταξύ του ξερού τοπίου και του γαλάζιου ουρανού, περιβεβλημένες με ιστορίες, θρύλους και τοπικές παραδόσεις αιώνων, ξεπροβάλλουν ως λαμπρά ιερά στολίδια οι πάμπολλες εκκλησίες και ξωκλήσια των Κυκλάδων αφιερωμένα στην Κοίμηση της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το περιστατικό συνέβη σε μπαρ-εστιατόριο με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους εννέα δράστες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγάλο σαλόνι και τα κάδρα με το πρόσωπό του

Ο Γιάννης Πάριος λατρεύει την Πάρο, που είναι ο τόπος καταγωγής του, γι' αυτό άλλωστε άλλαξε και το επώνυμό του από Βαρθακούρης. Εκεί βρίσκεται και το ησυχαστήριό του όπου πηγαίνει πολύ συχνά μέσα στον χρόνο και συνήθως περνά τα καλοκαίρια του. Πρόκειται για ένα υπέροχο σπίτι, από το οποίο, μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram ο ίδιος ή τα παιδιά του, έχουμε πάρει μία μικρή γεύση.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι το σαλόνι του, το οποίο είναι πολύ άνετο και έχει μία τεράστια τζαμαρία, η οποία βλέπει στην αυλή και στην θάλασσα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Θυμίζει δωμάτιο χλιδάτου ξενοδοχείου με τις πινελιές διακόσμησης γύρω γύρω.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα πιάνο από τον χώρο, αφού η μουσική είναι η ζωή του καλλιτέχνη, ενώ παρατηρεί κανείς πως στους λευκούς του τοίχους έχει τοποθετήσει κάποια κάδρα με φωτογραφίες του ή ζωγραφιές με το πρόσωπό του.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

 

giannis parios spiti paros

spiti gianni pariou

giannis parios spiti

 

Κατηγορία LIFESTYLE

Τις απογευματινές ώρες χθες, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη του Λιμενικού Φυλάκιου Κουφονησίου προέβησαν στη σύλληψη ενός ημεδαπού Πλοιάρχου-ιδιοκτήτη ενός επιβατηγού-τουριστικού (Ε/Γ-Τ/Ρ) πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μήλου για την ύπαρξη θαλάσσιας ρύπανσης, έκτασης περίπου είκοσι τετραγωνικών μέτρων (20τ.μ.) από πετρελαιοειδή ιριδίζουσας μορφής, προερχόμενη από ένα επιβατηγό-τουριστικό (Ε/Γ-Τ/Ρ) πλοίο, στο λιμάνι του Αδάμαντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos