Συμμετοχή του Νίκου Συρμαλένιου στις εκδηλώσεις της Σίφνου

10 Σεπτεμβρίου 2012 17:04

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νίκος Συρμαλένιος, κατά τη διήμερη επίσκεψή του στη Σίφνο, συμμετείχε στις

εκδηλώσεις του 6ου φεστιβάλ «Νικόλαος Τσελεμεντές» που οργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος και ο Δήμος Σίφνου, καθώς επίσης και στην ημερίδα της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου με θέμα: Κυκλαδικός Πολιτισμός, Σίφνος-Υγιεινή διατροφή.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυνε τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που αποκτά το φεστιβάλ, το οποίο έχει ήδη καταστεί θεσμός και τόνισε ότι οι εκδηλώσεις αυτές αναδεικνύουν τον πλούτο των Κυκλάδων και τις δυνατότητες ανάπτυξης των τοπικών αγροτικών προϊόντων. Υπερασπίστηκε τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής ως αναπτυξιακή πολιτική οργανικά δεμένη με τον τουρισμό, που αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας, απαντά ταυτόχρονα στις λογικές των μονοδρόμων των μνημονιακών πολιτικών που μέσα από τις περικοπές εισοδημάτων, μισθών, συντάξεων και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, οδηγούν την οικονομία στην ύφεση και την κοινωνία στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Τέλος υποστήριξε ότι μόνο με τέτοιου τύπου αναπτυξιακές επιλογές, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη στα νησιά των Κυκλάδων.

10/9/2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos