Νάξος: Διαδοχικές συναντήσεις του δημάρχου σε υπουργεία στην Αθήνα

22 Οκτωβρίου 2012 12:31

Κατά το διήμερο 16 και 17 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης μετέβη στην Αθήνα, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις

σε υπουργεία για θέματα που αφορούν στο Δήμο. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε:

- Το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την υπόθεση του φερόμενου ως χρέους του Δήμου προς αυτό.

- Το Υπουργείο Εσωτερικών, όπου συζήτησε με στελέχη του Υπουργείου για την επαρκή στελέχωση του Γραφείου της Πολεοδομίας Νάξου, για την προώθηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις προτεινόμενες αλλαγές στο Νόμο 3852/2010 - σχέδιο «Καλλικράτης» και ενημερώθηκε για τη νέα νομολογία σχετικά με τα περίπτερα.

- Το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να προωθηθεί η δωρεάν παραχώρηση ενός αξονικού τομογράφου από το Αρεταίειο Νοσοκομείο προς το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου.

- Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών σχετικά με το φράγμα του Τσικαλαριού.

- Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και την Ειδική Γραμματεία Υδάτων, όπου συζήτησε για τη μελέτη του έργου της ανακύκλωσης των λυμάτων του ΒΙΟ.ΚΑ της Νάξου.

- Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Τμήμα Ενάλιων Αρχαιοτήτων , μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο, υπεύθυνο της περιφερειακής ενότητας Νάξου, Λάζαρο Θεόφιλο, προκειμένου να ενημερωθούν για το αλιευτικό καταφύγιο στον Απόλλωνα.

- Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου παραβρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση, που οργάνωσε η Γ΄ Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου, προς τιμήν του συμπατριώτη μας καθηγητή της Ιατρικής Σχολής, κ. Ντέμη Κορρέ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos