Καταργείται το Λιμενικό Ταμείο Νάξου – Μετατρέπεται σε λιμενικό γραφείο του δήμου

20 Οκτωβρίου 2024 14:37

Αύριο Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου θα συνεδριάσει με θέμα την κατάργηση του Λιμενικού Ταμείου και τη μετατροπή του σε Λιμενικό Γραφείο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Αυτή η εξέλιξη συνιστά σημαντική αλλαγή στη διαχείριση των λιμενικών υποδομών του νησιού, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει την οργάνωση και λειτουργία των λιμανιών της περιοχής, αλλά και στη διοικητική σύσταση του δήμου.

Το Λιμενικό Ταμείο Νάξου, με πρόεδρο τον δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, αντιμετωπίζει προβλήματα στελέχωσης, τόσο στην οικονομική όσο και στην τεχνική του υπηρεσία. Ο πρώην πρόεδρος, Στέλιος Μαυρογιαννόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε και αντικαταστάθηκε από τον κ. Λιανό, είχε προτείνει τη συνεργασία των υπηρεσιών του δήμου με το Λιμενικό Ταμείο, ως λύση για την υποστελέχωση. Ωστόσο, η πρόταση αυτή δεν προχώρησε, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

Η απόφαση για την κατάργηση του Λιμενικού Ταμείου φαίνεται να προέρχεται από τον ίδιο τον δήμαρχο, ο οποίος αντί να επιδιώξει τη στελέχωσή του ή τουλάχιστον τη συνεργασία με τις δημοτικές υπηρεσίες, επέλεξε την πλήρη κατάργηση του Λιμενικού Ταμείου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos