Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θεσμός θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στις προαγωγικές εξετάσεις του 2020-2021, της Α' τάξης του λυκείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι η γεύση της παιδικής μας ηλικίας και σε αυτή τη συνταγή μπορείτε να τις δοκιμάσετε με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

 Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Κυριακή 01-11-2020 (αριθμός κλήρωσης 2201), οι τυχεροί αριθμοί 4, 6, 22, 26, 30 είναι και Τζόκερ ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 21:45

Τροχαίο πριν από λίγη ώρα στην Πάρο…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Πάρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Χοιρόλακκας στο δρόμο προς Μάρπησσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη ένα γηροκομείο έρχεται να προστεθεί, σε εκείνα που έχουν δημιουργήσει μεγάλο “πονοκέφαλο” στον ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια φωτογραφία από τη Λιλ της Γαλλίας κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 12 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για παράβαση των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού, ενώ κατέγραψε 79 παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων, 601 για μετακίνηση σε απαγορευμένες ώρες και 1.684 για μη χρήση μάσκας, σε σύνολο 49.370 ελέγχων που έγιναν το Σάββατο σε όλη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος συναγερμός σήμανε στον ΕΟΔΥ καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού σε γηροκομείο στον Πειραιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα έχει ξεκινήσει η διενέργεια τεστ στους τρόφιμους του γηροκομείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Βυθίστηκε τελικά το σκάφος  «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ»της ΑΝΕΚ   μετά την πυρκαγιά-που εκδηλώθηκε σήμερα  Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με τρεις επιβαίνοντες (δύο άνδρες, μια γυναίκα) στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νάξου και Σχοινούσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos