Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Διήμερο ταξίδι, από την Πάρο στην Κέα, 8 & 9-11-2021, πραγματοποίησαν τέσσερα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του Γυμνασίου με Λυκειακές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την εμφάνιση των μεταλλάξεων του SARS-CoV-2 σε όλο τον κόσμο, η εξάπλωση της πανδημίας επιταχύνεται ραγδαία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και άλλες επείγουσες διατάξεις».

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.801, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης καταγγέλλει την Ολλανδή δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ για «πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόψε στις 21.45 η Εθνική μας αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Ισπανία στο προτελευταίο ματς για τα προκριματικά του μουντιάλ στο Κατάρ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχουν σήμερα την... τιμητική τους, το κουπόνι οπαπ της Πέμπτης είναι πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με την υπ’ αρ. πρ. 1292 /05-11-2021απόφαση του Δημάρχου Αμοργού, Λευτέρη Καραΐσκου, παρατείνεται η θητεία των Αντιδημάρχων Δήμου Αμοργού μέχρι την 6η Νοεμβρίου 2022.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια όταν πρωτοέγινε γνωστή η πρωτοβουλία του Βαζαίου Πετρόπουλου της Πάρου για τη συνένωση των ομάδων της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos