Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Η Ιρανή ηθοποιός Ελναάζ Νορούζι - πρωταγωνίστρια της σειράς Sacred Games του Netflix - δηλώνει την αλληλεγγύη της στις χιλιάδες γυναίκες που συνεχίζουν να διαμαρτύρονται κατά της χιτζάμπ και στέλνει το δικό της μήνυμα χειραφέτησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 00:11

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί μπαχαρικό

Aνάκληση αποξηραμένου βασιλικού από τον ΕΦΕΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σχέδιο, που έχει εκπονηθεί από την Προεδρία της Κυβέρνησης και την Γενική Γραμματεία Συντονισμού, σε συνεργασία με δώδεκα συναρμόδια Υπουργεία, είχε συζητηθεί σε επίπεδο Υπουργικού Συμβουλίου στις 30 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα Ψηφιακά Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας και η ψηφιακή πλατφόρμα «Εθνική Πύλη Αναπηρίας», που τέθηκαν πρόσφατα σε λειτουργία σε ειδική εκδήλωση με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ήρθαν να δώσουν οριστική λύση στην ταλαιπωρία και στις καθυστερήσεις που αντιμετώπιζαν, μέχρι σήμερα, πάνω από 300.000 συμπολίτες μας κάθε φορά που χρειαζόταν πιστοποίηση της αναπηρίας τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βράδυ της Τετάρτης 12.10 πραγματοποιήθηκε η συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, του εμβληματικού Μουσείου Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας. Η παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρίας καλλυντικών μας υπενθυμίζει για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η αρχαιολογική έκθεση με τίτλο «Ιστορίες για το αθέατο νερό» στο νέο σταθμό του Μετρό στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από την πρώτη στιγμή κέρδισε κοινό και φωτογράφους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tο γνωστό ζευγάρι είχε καλεσμένους από Αίγιο, Πάτρα, Αθήνα, Πάρο αλλά και από Ιταλία, Πορτογαλία, Ισραήλ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι συριακές αρχές αποκάλυψαν σήμερα ένα ψηφιδωτό της ρωμαϊκής εποχής, που ανάγεται στον 4ο αιώνα μ.Χ. και θεωρείται ένα «από τα πιο σπάνια» και «πιο πλήρη» που έχουν βρεθεί ποτέ στη χώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ανακοινώσει στις 18 Οκτωβρίου το νέο πακέτο παρεμβάσεων για την ανακούφιση των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με πρωτοβουλία της Κατερίνας Μονογυιού, ανήμερα της Ευρωπαϊκής Ημέρας Δυσλεξίας Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, φωταγωγήθηκαν δημόσια κτήρια σε όλη την επικράτεια με το χρώμα μπλε-τιρκουάζ με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την δυσλεξία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos