Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Με  Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύτηκε απόψε και εστάλη τώρα επαναφέρει τους δύο εισαγγελείς στην εποπτεία της ΕΥΠ - την οποία έχει καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2018 - και προβλέπει ότι για την διενέργεια νόμιμων επισυνδέσεων (παρακολουθήσεων) θα πρέπει να έχουν υπογράψει και οι δύο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν μια ανατρεπτική live μουσική παράσταση γεμάτη αυτοσχεδιασμούς και εκπλήξεις!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα έδειξε εντυπωσιακά δείγματα γραφής στον πρώτο φιλικό αγώνα και μπροστάρη τον φοβερό και τρομερό Γιάννη Αντετοκούνμπο συνέτριψε την Ισπανία με 86-70 στέλνοντας μήνυμα ότι τα καλύτερα έρχονται.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 45, 31, 23, 34, 1 και Τζόκερ το 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη Μύκονο, η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο Αλίσια Σίλβερστοουν έβαλε «πλώρη» για Πάρο. Βρίσκεται στο νησί απολαμβάνοντας τις διακοπές της μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα όπως ενημερώνει με αναρτήσεις της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν είστε λάτρης του frozen yogurt παγωτό, τότε σας έχουμε μια τέλεια συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με στέβια και φρέσκια φράουλα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πέθανε σε ηλικία 92 ετών η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Αγγελική Βαρελλά, που γεννήθηκε το 1930 στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου της Αθήνας μας προσκαλεί σε εκδήλωση με τίτλο «Μικρασία 100 χρόνια μετά/ Μουσικό αφιέρωμα» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στο Θέατρο Λευκών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 17:08

Πάρος: Νησιώτικη Βραδιά στο Μώλο

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου – Τσουκαλιάς – Γλυφάδων Πάρου «Πρόοδος – Ανάπτυξη» με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ και της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου, διοργανώνει Νησιώτικη Βραδιά στο Μώλο της Πάρου την Πέμπτη 18 Αυγούστου και ώρα 21:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια άλλη γοητευτική πλευρά της προσωπικότητας του Λάκη Γαβαλά είναι αυτή του συγγραφέα! Τον Οκτώβριο του 2021, εκδόθηκε το αυτοβιογραφικό του βιβλίο με τίτλο «Loaded» από τις εκδόσεις Άγκυρα, το οποίο μέσα από τις 296 σελίδες του μας «ταξιδεύει» στην άκρως ενδιαφέρουσα ζωή του, άλλες φορές με χιούμορ, άλλες με πικρία, αλλά πάντοτε με τον μοναδικό, ιδιότυπο τρόπο αφήγησης του Λάκη Γαβαλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos