Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Σύμφωνα με δημοσίευμα τoυ zougla.gr, το πρωί της Τρίτης 13 Ιουλίου, δικαστικοί επιμελητές και δικηγόροι επισκέφθηκαν την κλινική «Νέο Αθήναιον» που βρίσκεται επί της οδού Αστυδάμαντος στην Αθήνα, με σκοπό να επιδώσουν έγγραφο έξωσης καθώς η κλινική φέρεται να οφείλει 1εκ. Ευρώ στο Βελέντζειο Ίδρυμα Πάρου στο οποίο ανήκει το κτήριο της κλινικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για 22 συναπτά έτη ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας, διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το Διεθνές ράλλυ Κυκλάδων, το οποίο εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγνωστοι δράστες, παραβίασαν είσοδο ενοικιαζόμενης οικίας, όπου διαμένουν (4) υπήκοοι Γερμανίας και αφαίρεσαν προσωπικά τους αντικείμενα, καθώς και χρηματικό ποσό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξαιρετικά καλό κλίμα συναίνεσης και συνεννόησης η συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την προσοχή των φορολογούμενων εφιστά η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, που διευκρινίζει σήμερα ότι χωρίς την υποβολή των αναγκαίων δικαιολογητικών για τη δήλωση των ανείσπρακτων εισοδημάτων από την εκμίσθωση ακίνητης περιουσίας οι ιδιοκτήτες θα φορολογούνται κανονικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροπολογία στο σχέδιο νόμου για τον εκλογικό νόμο, με την οποία προτείνει την κατάτμηση της Β' Αθήνας σε τρία μέρη, αλλά και την πρόβλεψη δυνατότητας ψήφου για τους έλληνες του εξωτερικού, κατέθεσε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλοί ταξιδιώτες από την Ελλάδα θέτουν τα προσωπικά τους δεδομένα σε κίνδυνο, καθώς συνδέονται σε μη ασφαλή ασύρματα δίκτυα, λόγω της ανάγκης τους να αποκτήσουν πρόσβαση στο Internet αμέσως μόλις φτάσουν σε μια ξένη χώρα
Καθώς οι πιο βασικές ταξιδιωτικές πληροφορίες (από χάρτες και επιβεβαιώσεις ξενοδοχείων μέχρι λεπτομέρειες για το check-in και τις κάρτες επιβίβασης) είναι όλο και πιο συχνά προσβάσιμες on line (μέσω εφαρμογών ή ενσωματωμένες σε emails), οι διεθνείς ταξιδιώτες συχνά δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συνδεθούν στο Internet αμέσως μόλις φτάσουν στον προορισμό τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στη Νότια Ιταλία, στην επαρχία της Πούλια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 16:51

Η πρώτη σύγκρουση Μέι - Μέρκελ

Θα μπορούσαν να αναπτύξουν μια πολύ καλή σχέση αλληλοκατανόησης και συνεργασίας, ως δύο δυναμικές γυναίκες, που τις συνδέουν πολλά. Ωστόσο η Ανγκελα Μέρκελ και η Τερέζα Μέι θα βρεθούν αντιμέτωπες με το... καλημέρα, στην «αρένα» των διαπραγματεύσεων για το Brexit.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos