Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 - Psts.gr

«Απέτυχε στη βασική του αποστολή», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, εννοώντας τις προβλέψεις του ΠΟΥ για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των ανέργων, αποφασίστηκε η καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αμερικανικός στρατός πιστεύει ότι ο κορωνοϊός πιθανώς προέκυψε φυσικά, αντικρούοντας ότι κατασκευάστηκε σε ένα κινέζικο εργαστήριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψυχραιμία απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, ώστε να μην εξελιχθεί σε επιδημία της απελπισίας, των fake news και της θυσίας θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών συνιστά ο Γάλλος φιλόσοφος Μπερνάρ-Ανρί Λεβί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι φαρμακευτικοί κολοσσοί Sanofi και GSK γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους «για να αναπτύξουν ένα εμβόλιο με ανοσοενισχυτική ουσία εναντίον της νόσου του κορωνοϊού Covid-19», μια συνεργασία από την οποία οι δύο εταιρείες ελπίζουν να έχουν αποτελέσματα έως το 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνιστά «σταδιακή» άρση των μέτρων περιορισμού -

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η πορεία της Ελλάδας από την 1η Μαρτίου έως σήμερα σε ασθενείς και νεκρούς
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2115] . O νικητής της πρώτης κατηγορίας θα πάρει πάνω από 3.300.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη η σχετική υπουργική απόφαση. Ποια είναι η ημερομηνία κλειδί και ποιοι εντάσσονται στο μέτρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Μπορεί τα κομμωτήρια όλης της χώρας να είναι κλειστά και τα ραντεβού για την “μετά – κορονοϊο” εποχή να είναι ήδη κλεισμένα για αρκετές εβδομάδες, πολλοί όμως είναι εκείνοι που προσπαθούν μόνοι τους ή με.. οικογενειακή βοήθεια να σουλουπώσουν το μαλλί τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos