Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε σήμερα στο Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος και ο μέτριος Βοριάς ήταν αρκετός για να ταλαιπωρηθούν με το μικρό σκάφος τα μέλη της αποστολής.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι τεράστιο το πρόβλημα της γρίπης, και με το εμβόλιο θα λυθεί εύκολα. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και σήμερα χάνουμε 120 Έλληνες κάθε εβδομάδα από τον κορωνοϊό και δυστυχώς το έχουμε ξεχάσει».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ελληνικό twitter μπορεί να «αρπάξει» εύκολα «φωτιά» και να χωριστεί σε δυο στρατόπεδα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει απαρατήρητο, κυρίως ασχολίαστο, το ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο, ντυμένη με κομψά και ακριβά ρούχα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οργανωμένες διακοπές ρεύματος σχεδιάζει το Παρίσι για να εξοικονομήσει ενέργεια τον χειμώνα ενώ την ίδια ώρα οι Γερμανοί τρίβουν... τα μάτια τους από τους αυξημένους λογαρισμούς ρευματος που λαμβάνουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο πακέτο στήριξης για τους ευάλωτους και τα μικρομεσαία εισοδήματα φέρεται να ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεύτερη ημέρα στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη μάχη ρίχνονται δύο νέα βαριά «χαρτιά». Αγγλία και Γαλλία έχουν προβάδισμα έναντι Σενεγάλης και Πολωνίας αντίστοιχα, όμως, θεωρούμε πως η μία μπορεί να τραβήξει το σκορ και η άλλη να πάει σε πιο «ορθολογικές» καταστάσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με διπλή παρέμβαση στο επίδομα θέρμανσης και έκπτωση στην τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης επιχειρεί η κυβέρνηση να ζεστάνει τα νοικοκυριά, τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, δίνοντας κίνητρα στους πολίτες να μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος και φυσικού αερίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το γιορτινό «καλάθι του νοικοκυριού», τα επιτόκια των τραπεζών και την κυβερνητική πίεση αλλά και το πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 14:16

Στοίχημα: "Μιλάει" η ποιότητα της Αγγλίας

Η φάση των "16" του Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (04/12) με δύο συναρπαστικά παιχνίδια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos