Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 - Psts.gr

Δύο παραμυθένιες κουκλο-παραστάσεις "Όταν η Κόκκινη Κλωστή χάθηκε στο Μεγάλο Δάσος" με ζωντανή μουσική και αφήγηση λαϊκών παραμυθιών, θα παρουσιαστούν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Ίδρυμα GKF έχει σαν σκοπό του την ένταξη ατόμων με ειδικές ανάγκες στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό άθλημα του KITESURFING.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 10η Αυγούστου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με ειδικές ανάγκες, που συνοδεύονταν από τον πρόεδρο της Α' ΕΛΜΕ Βασίλη Καραγιάννη, δέχθηκε σήμερα στη Ρόδο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων θα επισκεφθούν δέκα δημοσιογράφοι από μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης της Ρωσίας, ξεκινώντας την ερχόμενη Πέμπτη από τη Ρόδο και θα συνεχίσουν με την Πάτμο, την Τήνο, την Πάρο, τη Μήλο, τη Σύρο και την Ίο που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο, μετά την συνάντηση που είχε με τον αντιεισαγγελέα κ. Αθανάσιο Κατσιρόδη, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 15:50

Σύσκεψη για τη Μύκονο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυκόνου, εκπροσώπους φορέων, καθώς και τους διευθυντές των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα έχει αύριο Τετάρτη στις 9.30 π.μ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 15:46

Πάρος: Ευχαριστήριο Γηροκομείου

Παράδειγμα προς μίμηση η πρωτοβουλία των μαθητών-μελών του Μουσικού Συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου Παροικίας που διέθεσαν,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε κατά τις προηγούμενες ημέρες η διανομή του νέου προωθητικού εντύπου του Έργου «Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» (AegeanCuisine), η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στις συντάξεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos