Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 - Psts.gr

Συνελήφθη σήμερα (24-08-2012) το πρωί στην Μύκονο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 50χρονος ημεδαπός, εργολάβος οικοδομών, κατηγορούμενος για οφειλές προς το Δημόσιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 16:32

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην νήσο Λέρο την 1η Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 13:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου - Καλύμνου «Πατριαρχείο», με θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκαν δύο έργα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κο Ιωάννη Βρούτση, με κοινοποίηση στη Γ.Γ. Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων πόρων κα Άννα Δαλλαπόρτα, , τον πρόεδρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 16:18

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑΠ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρίσιμες επαφές του Α. Σαμαρά, σε Βερολίνο και Παρίσι, σήμερα και αύριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos