Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 - Psts.gr

Δεν μπορώ να αντισταθώ στην ανάγκη που νιώθω να μοιραστώ μαζί σας ένα γεγονός που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση και που κανείς δεν σχολίασε με οποιονδήποτε τρόπο.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες είναι πιο ευάλωτα τόσο σε ψυχο-συναισθηματικά προβλήματα (π.χ. απογοήτευση, χαμηλή αυτοεκτίμηση, καταθλιπτικά συμπτώματα), όσο και σε συμπεριφορικά (π.χ. επιθετικότητα, κοινωνική απομόνωση).

Κατηγορία ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Παρίων "Η Εκατονταπυλιανή" σας προσκαλούν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 12:59

Ένταξη έργων σε Κύθνο και Μήλο

Με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκε ένα έργο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου και ένα έργο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την επίσπευση των διαδικασιών για την ωρίμανση και δημοπράτηση των δύο οδικών έργων Εθνική Οδός Ρόδου – Λίνδου (Αφάντου – Ατσιπά) και Αεροδρόμιο – Οία (Σαντορίνη) ζήτησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για άλλη μια χρονιά, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και ο Όμιλος Attica Group ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των θαλασσοπουλιών των ελληνικών θαλασσών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 12:46

Επίσκεψη Ν.Συρμαλένιου στη Τήνο

Στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις για τη γιορτή της Παναγίας και για τη μνήμη του τορπιλισμού του Κ/Δ «Έλλη», παρευρέθηκε ο Νίκος Συρμαλένιος το 15αύγουστο στην Τήνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικά με ανεύρεση ποσοτήτων κάνναβης σε βραχώδη παραλιακή περιοχή της Θήρας, ανακοινώνεται ότι χθες (17-08-2012) το απόγευμα στην ίδια περιοχή βρέθηκέ και κατασχέθηκε άλλη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos