×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 - Psts.gr
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 23:57

Στην Κύθνο ο Γιώργος Πουσσαίος

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Πουσσαίου στην Κύθνο και επαφές με φορείς στην Αθήνα για ένταξη όλων των νησιών του Νομού Κυκλάδων, που δεν έχουν μέχρι σήμερα ενταχθεί, στο Εθνικό Κτηματολόγιο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ημερίδα της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου (Ε.ΚΥ.Τ.) που έγινε το Σάββατο 8/6 στην Κύθνο με θέμα «Διαχρονική Πορεία του Κυκλαδικού Πολιτισμού, Κύθνος: Παράδοση - Πολιτισμός - Ανάπτυξη» ο Νίκος Συρμαλένιος, βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέλεις να ταξιδέψεις στο χώρο και στο χρόνο;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυτά τα λόγια μου είπε πριν λίγες ημέρες γνωστός συμπολίτης μας που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και συμπλήρωσε: «πρέπει όμως να θέλεις και να μπορείς να στηρίξεις τους θεσμούς».

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική αποστολή που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την προβολή του wind και του kite surfing στα νησιά της Μυκόνου, της Πάρου και της Νάξου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιπλέον συνελήφθη, σε διαφορετική περίπτωση, ακόμη ένας αλλοδαπός που επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την 1η Ιουλίου 2013 ξεκινάνε τα δρομολόγια του Blue Star Ithaki από τη Ραφήνα με προορισμό την Μύκονο, την Πάρο, την Νάξο και την Ίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ» ιδρύεται αθλητικό σωματείο

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο διασυλλογικός αγώνας 11 χρόνων «pass forward» στον όρμο της Παροικίας.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos