×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 - Psts.gr

H Aline Dobbie σπουδαία ταξιδιωτική συντάκτρια του India Link Magazine καθώς και πολλών ταξιδιωτικών ηλεκτρονικών σελίδων απεσταλμένη του MTC Group

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Aline Dobbie σπουδαία ταξιδιωτική συντάκτρια του India Link Magazine καθώς και πολλών ταξιδιωτικών ιστοσελίδων απεσταλμένη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Αντιπαριώτης είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάρου. Στη σημερινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία την από 10-6-2013 παραίτηση του κ. Στέλιου Φραγκούλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 17:25

Φωτιά στο πλοίο «Νήσος Μύκονος»

Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο επιβατηγό πλοίο «Νήσος Μύκονος»,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Άγιο" είχαν οι 26 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους που εκτελούσε την απογευματινή πτήση, Μήλο - Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σημερινό 13/06/2013 Περιφερειακό Συμβούλιο στην Άνδρο, συνεδρίασε με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πανελλήνιο συνέδριο του δικτύου εκλεγμένων γυναικών α' και β' βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης «Η ΑΘΗΝΑ» συμμετείχε ως ομιλήτρια την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην Άνδρο, η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελ . Φτακλάκη μετά από πρόσκληση της πρόεδρου του δικτύου κας Δασκαλάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η διοίκηση του ΑΟ ΠΑΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τριανταφυλλάκο, που είναι από σήμερα, ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δήμος Τήνου ενημερώνει ότι η ακυρωτική δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά των Υπουργικών αποφάσεων για τη συγχώνευση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΚΝΕ σε καλεί να συμμετάσχεις στο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει «ενάντια σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά» το Σάββατο 15 Ιούνη, στις 18:30 στο γήπεδο του Ενιαίου Λυκείου της Χώρας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos