Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Η σύνθεση του Δ.Σ. του Ομίλου για τη διετία Νοέμβριος 2021-Νοέμβριος 2023 έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μερομήνια: Τα Μερομήνια είναι ο εμπειρικός τρόπος για να προβλέψει κανείς τον καιρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα τελευταία 8 λεπτά ο Νηρέας δέχθηκε 2 γκολ και ήλθε ισόπαλος στην πρώτη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους που είναι πρώτοι στην βαθμολογία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καταδικάζω απερίφραστα τις προσβλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ενότητα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στους δημοσιογράφους, ο οποίος υποδέχθηκε σε θερμό κλίμα, στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή, τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσφέρουμε 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Το Τρίτο Στεφάνι" – Θέατρο Παλλάς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Τήνο…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αργία τέθηκαν 14 ιερείς που δεν εμβολιάστηκαν στη Ζάκυνθο, με μικρή ομάδα πιστών να αντιδρά και να πετά τρικάκια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σπίτια και αυτοκίνητα μέχρι αγελάδες αλλά και υποτροφίες,  επιλέγονται ως κίνητρα και δέλεαρ για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί ανά τον κόσμο. Περίπου ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα , κακό προμήνυμα θεωρείται όμως η ακύρωση τον εορταστικών εκδηλώσεων στο Γιβραλτάρ, το μοναδικό σημείο του πλανήτη που έφτασε στο 100% των εμβολιαστικών στόχων, ενώ και οι διάσημες χριστουγεννιάτικες αγορές της Γερμανίας απαγορεύτηκαν ήδη σε 4 κρατίδια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων είναι «πράσινα» στον χάρτη της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού της χώρας, γεγονός που σημαίνει ότι η πλειονότητα του πληθυσμού τους έχει ανταποκριθεί στο εμβολιαστικό «κάλεσμα» και έχει κάνει το εμβόλιο ενάντια στη νόσο Covid – 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos