Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 - Psts.gr
Από σήμερα τα self tests και για τους εργαζομένους στις συγκοινωνίες
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Για τις λειτουργίες των εκκλησιών κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και το αίτημα της Ιεράς Συνόδου προς την κυβέρνηση μίλησε στο LIVE NEWS ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, Ιγνάτιος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάμεσα στα επικρατέστερα σενάρια και η περιφορά του Επιταφίου γύρω από το ναό τη Μεγάλη Παρασκευή 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς μιλάει για όλα...

Κατηγορία LIFESTYLE

Πρόκειται για μια υπερτροφή – φάρμακο που μας δώρισε η ανοιξιάτικη φύση. Πολύτιμος σύμμαχος της υγείας καθώς περιέχει ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά, αποτελεί κόκκινη «δύναμη» για τον ανθρώπινο οργανισμό με εκπληκτικά οφέλη.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

«Δεν πιστεύουμε να έχουμε τη δυνατότητα να πάμε στα χωριά μας το Πάσχα», είπε ο Αρχιεπίσκοπος - «Βρήκαμε μία λύση, να κάνουμε έναν συμψηφισμό, για να μην ταράξουμε τα νερά», πρόσθεσε ο κ.Ιερώνυμος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού, η σταδιακή χαλάρωση του lockdown, αλλά και οι ελεύθερες μετακινήσεις το Πάσχα, είναι μερικά από τα ερωτήματα που τέθηκαν σε δείγμα 1.000 ατόμων, από τις 12 έως τις 16 Απριλίου 2021, στη δημοσκόπηση της Alco, που διενεργήθηκε για το OPEN, και δίνει στο κυβερνών κόμμα σημαντική διαφορά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ταυτοποίηση του DJπου φαίνεται να παίζει μουσική στο κορωνοπάρτι το οποίο στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συζήτησή τους έγινε στο περιθώριο των εγκαινίων της επετειακής έκθεσης της Βουλής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos