Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Εγκρίθηκαν σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι όροι της Διακήρυξης και το Τεύχος Τεχνικών Δεδομένων - Τεύχος Προεκτίμησης Αμοιβής για την ανάθεση εκπόνησης της μελέτης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Τρίπολη ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στην Τουρκία, η… ελληνική Σίβασπορ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπεσίκτας. Παράλληλα πλησιάζει και η έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 15:19

Στοίχημα: "Τρένο" η Όσλο

Έχει το ενδιαφέρον του το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας (29/08) με παιχνίδια να διεξάγονται σε αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 15:16

Συλλήψεις στη Μύκονο

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό, πως ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΣΕΗ ανακοινώνει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram θανάτους γνωστών και μη ηθοποιών, αποτίνοντας έτσι έναν φόρο τιμής. Κανείς δε μπορεί ωστόσο να ξεχάσει τη λανθασμένη είδηση, που διέδωσε για την οποία βγήκε και μίλησε δημόσια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον ενθουσιασμό της που κατάφερε να κερδίσει οκτώ μετάλλια στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, η Ιταλίδα αθλήτρια Λίντα Τσερούτι, πόζαρε όλο χάρη ανεβάζοντας μία φωτογραφία που προκάλεσε σάλο στα social media.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκαν τιμολογιακή πολιτική και τεχνικό πρόγραμμα για το 2023 στη Γενική Τακτική Συνέλευση του Φορέα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ γνωστοποίησε την απόφασή του να ανακαλέσει από την αγορά ένα γνωστό συμπλήρωμα διατροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και νόσησα να κάνω τέταρτη δόση;». Σε αυτή την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει σήμερα, η Μίνα Γκάγκα. Η ερώτηση έγινε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και είναι ένα ερώτημα το οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos