Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς και η Κοινότητα Αγκαιριάς, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, στην αίθουσα του Συλλόγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 00:40

Ισοπαλία 1-1 η Κ14 του ΑΟΠ στη Μήλο

Στο πρώτο ματς στην Πάρο οι δύο αντίπαλοι είχαν έλθει επίσης ισόπαλες με 2-2 και τώρα μοιράστηκαν πάλι τους βαθμούς αυτή τη φορά με 1-1.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΑΟ Πάρου συμμετέχει στο δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος Κυκλάδων με την ομάδα Κ18, ενώ στο ματς της Μήλου οι απουσίες λόγω της δυσκολίας του ταξιδιού, αναπληρώθηκαν από παιδιά της Κ16.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελαυταία ώρα αναβλήθηκε το ματς της ΑΕ Πάρου στην Κύθνο και κλείστηκε φιλικό με τον Πανναξιακό, κάτι που ήθελαν και οι 2 προπονητές Αλεξανδρής και Μοστράτος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες έχουν να αντιμετωπίσουν όσοι ταξιδεύουν με πλοία. Ενδεικτικό των δυσκολιών που προκλήθηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους ήταν το περιστατικό με την αναχώρηση του Skiathos Express από το Λιμάνι της Γλώσσας στη Σκόπελο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός ήταν να αποχαιρετήσουμε την παρατεταμένη χειμερινή «άνοιξη» του φετινού Ιανουαρίου, και να μπούμε σε χειμωνιάτικες συνθήκες όπως αρμόζει καιρικά στον πρώτο μήνα του χρόνου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To 55% των ανθρώπων που νόσησαν ελαφρά από κορονοϊό και δεν χρειάστηκαν νοσηλεία, έχουν συμπτώματα long covid, τόνισε η παθολόγος – λοιμωξιολόγος, αναπληρώτρια καθηγήτρια ΕΚΠΑ στην Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «Η Σωτηρία» και επιστημονικά υπεύθυνη του Post Covid Ιατρείου, Γαρυφαλλιά Πουλάκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, στο κτήριο Δημητρακόπουλου στην Παροικία, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργανώθηκε από την Κοινότητα Παροικίας και το Σύλλογο Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι καλύτερα να προβλέψουμε κάτι που μπορεί να συμβεί επειδή έχει συμβεί στην ιστορία μας πολλές φορές και να προετοιμαστούμε για αυτό, τόνισε ο γ.γ. του ΠΟΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και ανακοινωθέν για το γάμο των ομοφύλων... Το συγγράφει ο Μεσογαίας Νικόλαος, που έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Αρχιεπίσκοπο - Φυλλάδιο στους ναούς την άλλη Κυριακή - «Όχι» στις λαοσυνάξεις!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos