Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Έτος Ολυμπιακών Αγώνων το 2024, οι οποίοι θα διεξαχθούν τον Ιούλιο στη Γαλλία. Η Ελλάδα κοιτίδα της Ολυμπιακής Ιδέας, θα ανάψει πρώτη τη Φλόγα των Αγώνων πριν αυτή φτάσει στη Γαλλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ακόμα μία πειστική εμφάνιση, επικράτησε πολύ άνετα της φορμαρισμένης και ενισχυμένης Αρμάνι Μιλάνο με 79-62 στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική Euroleague και ανέβηκε στο 15-9, όντας πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, ορίστηκαν, ως δεύτερο θέμα ημερήσιας διάταξης, τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική ομιλία, πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, στο Γενικό Λύκειο Παροικίας στην αίθουσα πολυγωνικό, όπου την παρακολούθησαν μαθητές της Α Λυκείου αλλά και καθηγητές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θετικά δεκτή» έγινε η πρόταση της Ελλάδας να γίνει η Λάρισα το στρατηγείο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» στην Ερυθρά Θάλασσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για το φαρμακευτικό προϊόν LONARID-N TAB (400+50+10)MG/TAB.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου (13/2), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει,από τηνΤρίτη6Φεβρουαρίου2024 (ώρα 10:30),σπονδυλωτό εργαστήριδημιουργίας ψηφιακούκαναλιού για σχολικές ομάδες, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας,στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην ημερήσια διάταξη η μείωση του Πίνακα Εισφορών των Δήμων, στο πλαίσιο επικαιροποίησης της τιμολογιακής πολιτικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το mobile app της ΑΑΔΕ πολίτες και επιχειρήσεις θα έχουν ανά πάσα στιγμή ενημέρωση στην οθόνη του κινητού τους για το φορολογικό προφίλ τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos