Με... αεροπλάνα και βαπόρια 75.808 αφίξεις επιβατών είχαμε στην Πάρο το Σεπτέμβριο του 2017!

11 Οκτωβρίου 2017 17:53

Διόλου ευκαταφρόνητος είναι ο συνολικός αριθμός των από αέρος και από λιμένος αφίξεων επισκεπτών στο νησί της Πάρου για τον Σεπτέμβριο του 2017. Αν στις 64.880 αφίξεις επιβατών στο λιμάνι της Παροικίας προστεθούν οι 10.928 αφίξεις με αεροπλάνο, διαπιστώνουμε ότι 75.808 άτομα επισκέφθηκαν την Πάρο κατά τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα του 2017!

244 αφίξεις πτήσεων είχαμε στο αεροδρόμιο Πάρου κατά το Σεπτέμβριο, τακτικές και έκτακτες, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Graz Αυστρίας των εταιρειών Olympic Air, Sky Express, Astra Airlines, ενώ στο συνολικό αυτό αριθμό πτήσεων περιλαμβάνονται και τα ιδιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα αναψυχής που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού.

Οι αναχωρήσεις τώρα πτήσεων, ήταν 245 και προς τους ίδιους με τους παραπάνω προορισμούς, ενώ ο συνολικός αριθμός επιβατών που αναχώρησε από την Πάρο με αεροπορικό μέσο ήταν 14.135 άτομα.

Όπως είναι φυσικό, οι αναχωρήσεις κόσμου από την Πάρο μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο, υπερτερούν αριθμητικά των αφίξεων, τόσο για όσους προτίμησαν αεροπλάνο για την επιστροφή τους όσο και για εκείνους που επέλεξαν πλοίο.
Ο Σεπτέμβρης όμως, μπορεί να ήταν για την Πάρο περίοδος μαζικών αναχωρήσεων για εκείνους που παρέτειναν τις θερινές διακοπές τους στο νησί και μέσα στον πρώτο φθινοπωρινό μήνα, ήταν όμως και μήνας και μεγάλου αριθμού αφίξεων.

Τα 75.808 άτομα που με... αεροπλάνα και βαπόρια επισκέφθηκαν την σεπτεμβριάτικη Πάρο, συνιστούν αριθμητικό μέγεθος - ρεκόρ που ξεπερνά κατά πολύ τις τουριστικές επισκέψεις που είχαν σημειωθεί κατά τον αντίστοιχο μήνα στις ανθηρές περιόδους πριν την οικονομική κρίση.

Αρκούντως ενθαρρυντικά και αισιόδοξα είναι λοιπόν τα μηνύματα για την υψηλή θέση που καταλαμβάνει στις προτιμήσεις των τουριστών η Πάρος και σίγουρα η κατασκευή του νέου αεροδρομίου, συνεπικουρεί σε σημαντικό βαθμό τη μεγέθυνση των αφίξεων που παρατηρήθηκαν τόσο το καλοκαίρι όσο και κατά τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα του 2017.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos