Πέντε πλοία ταυτόχρονα στο λιμάνι της Πάρου! Εικόνα σφύζοντος καλοκαιριού στο νησί (Βίντεο)

22 Ιουνίου 2018 08:29

Εντυπωσιακά μεγάλη είναι η κίνηση στο λιμάνι της Παροικίας κατά τις τελευταίες ημέρες όπου παρατηρούνται ταυτόχρονες, πολλαπλές αφίξεις και αναχωρήσεις πλοίων τα οποία κάνουν την περιοχή του κόλπου να μοιάζει με πολυσύχναστο πεδίο έντονης θαλάσσιας κυκλοφορίας!

Έχουν ήδη εδώ και καιρό προσαρμοστεί τα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας στο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα και μέρα με την μέρα η επιβατική κίνηση ολοένα και αυξάνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το λιμάνι της Πάρου συχνότατα, να γεμίζει από πλοία που πάνε κι έρχονται την ίδια στιγμή, «ζωγραφίζοντας» στον θαυμάσιο από πλευράς θέας κόλπο της Παροικίας, έναν ταξιδιάρικο πίνακα με πρωταγωνιστές πλοία σε ταυτόχρονη κίνηση!

Από διαφορετικές οπτικές γωνίες και από μεγάλη απόσταση, ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια των στεριανών παρατηρητών της Παροικίας, οι ναυτικοί ελιγμοί και οι επιδέξιες μανούβρες των καπεταναίων καθώς συχνά, καράβια καταπλέουν ή αποπλέουν από την Πάρο μαζί, δημιουργώντας ένα θαλασσινό θέαμα υπέροχο και μοναδικό!


Τρία επιβατικά πλοία της γραμμής, το Blue Star Delos, το Blue Star Paros και το Super Runner, κατέγραψε η κάμερα να αναχωρούν από το λιμάνι σχεδόν ταυτόχρονα ενώ την ίδια στιγμή το Paros Jet έκανε την είσοδό του σε αυτό και παράλληλα ένα κρουαζιερόπλοιο, το Orient Queen παρέμενε στο λιμάνι αγκυροβολημένο! Πέντε πλοία χώρεσε το πλάνο της σφύζουσας κίνησης, η οποία «ζωντάνεψε» ξαφνικά τον απάνεμο κόλπο της Παροικίας απαθανατίζοντας μια σαγηνευτική εικόνα της καλοκαιρινής ζωής της Πάρου!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos