Πάρος: Συνεχίζουμε να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....

21 Μαρτίου 2020 18:16

Άδειοι οι δρόμοι σιωπηροί, ελάχιστη η κίνηση και μετακινήσεις μόνο για τα απαραίτητα στην Πάρο.


Ένα ολόκληρο νησί εφαρμόζει τις συστάσεις της πολιτείας και των επιστημόνων για παραμονή στο σπίτι ως το πιο αποτελεσματικό μέτρο αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό και αποφυγής της διασποράς του.

Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών μοιάζει να έχει εμπεδώσει το μήνυμα που εκπέμπεται σε όλους τους τόνους από τους αρμόδιους, γεγονός πολύ σημαντικό ιδίως για τα νησιά δεδομένων των υγειονομικών ανεπαρκειών τους και της πρόσφατης μεγέθυνσης του πληθυσμού τους από τους "εκδρομείς" που κατέφθασαν σε αυτά όταν σχολεία και πανεπιστήμια έκλεισαν.

Τόσο ο επικεφαλής ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας καθηγητής Σ. Τσιόδρας, όσο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης, απήθυναν έκκληση να μην μεταβαίνει ο κόσμος στα νησιά για την αποφυγή της εκεί εξάπλωσης της νόσου δεδομένων των ανεπαρκειών στις δομές υγείας τους.

Επομένως αν και στο νομό Κυκλάδων δεν έχει επισήμως τουλάχιστον παρουσιαστεί κρούσμα, οι Κυκλαδίτες θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί και να παραμείνουν στα σπίτια τους για όσο διάστημα ακόμα χρειαστεί...

 

Χαρδαλιάς' "Tα δύσκολα είναι μπροστά μας - Χαρακτήρισε κρίσιμες τις επόμενες εβδομάδες.

«Είναι στο χέρι όλων μας να δείξουμε τη μέγιστη υπευθυνότητα. Η πλειοψηφία δείχνει ευθύνη, αλλά κάποιοι ακόμα και σήμερα δείχνουν ανευθυνότητα». Και συνέχισε: «Ο κρατικός μηχανισμός κάνει ό,τι απαιτείται. Σήμερα και αύριο ολοκληρώνουμε μεγάλη επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων». Σημείωσε ότι δίνεται έμφαση στις πτήσεις από Αγγλία και ότι γίνεται ιχνηλάτηση σε όσους επιστρέφουν. «Το τέλος του πολέμου είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε αν κάνουμε τις σωστές επιλογές».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos