Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου

10 Απριλίου 2020 14:54

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019,


σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 και ώρα 10:00 μέσω τηλεδιάσκεψης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα1ο: Ενημέρωση Δ.Σ. και απόφαση σχετικά με την προσαρμογή του τρόπου λειτουργίας της ΔΕΥΑΠ στα δεδομένα της πανδημίας.
Θέμα2ο: Έγκριση δεύτερου πρακτικού του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΚΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ»
Θέμα3ο: Έγκριση δεύτερου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Επισκευή εισροών κεντρικού αποχετευτικού αγωγού και πλήρης καθαρισμός αντλιοστασίων λυμάτων Παροικίας».
Θέμα4ο: Έγκριση δεύτερου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια ημιφορτηγού με καρότσα ανοικτού τύπου».
Θέμα5ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια οδοντωτών τροχών για λειτουργία με φορτωτή πλάγιας ολίσθησης τύπου BOBCAT».
Θέμα6ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αποκατάσταση βλαβών δικτύου ύδρευσης».
Θέμα7ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού ανοιχτού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Δρυού».
Θέμα8ο: Έγκριση πρώτου πρακτικού ανοιχτού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αστέρα».
Θέμα9ο: Ανανέωση μισθώματος χώρου γεώτρησης στο Μαράθι
Θέμα10ο: Παράταση διάρκειας συμβάσεων ορισμένου χρόνου
Θέμα11ο: Ορισμός εξουσιοδοτημένου χρήστη της ΔΕΥΑΠ στην υπηρεσία Alpha Bank WebBanking

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos