Αλλάζει "πρόσωπο" το λιμάνι της Πάρου! Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης... (Βίντεο)

26 Απριλίου 2020 22:23

Φρεσκάρεται αλλάζοντας όψη το λιμάνι της Πάρου αυτή την περίοδο, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται τεχνικές εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης των χώρων του.


Συγκεκριμένα τα κιγκλιδώματα περίφραξης βάφονται ενώ παράλληλα οι χώροι αναμονής επιβατών, τα στέγαστρα δηλαδή, ανακαινίζονται εκ βάθρων για να παραδοθούν με νέα μορφή στην τουριστική σεζόν που πλησιάζει.

Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί για την επερχόμενη τουριστική περίοδο, οι εργασίες στους χώρους του λιμανιού της Πάρου κρίνονται αναγκαίες.

Το λιμάνι, ως η πρώτη εικόνα υποδοχής του νησιού στους επισκέπτες του, οφείλει να είναι καλοσυντηρημένο και να αποπνέει καθαριότητα και τάξη παρέχοντας μια πρώτη καλή εντύπωση.

Εκτός αυτού, όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στον τουρισμό για το καλοκαίρι του 2020, το νησί οφείλει να βρίσκεται σε ετοιμότητα πραγματοποιώντας όλα εκείνα που πρέπει για ένα ενδεχόμενο τουριστικό κύμα μέσα στη σεζόν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos