Πανελλήνια τηλεοπτική προβολή της Πάρου διαμέσου του psts.gr… (Βίντεο)

28 Μαϊος 2020 18:38

Δύο θέματα που ανάρτησε πρόσφατα η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, απέκτησαν προβολή και ανάδειξη σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel.


Συγκεκριμένα, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού της Τρίτης 26 Μαϊου, προβλήθηκαν εικόνες από το λιμάνι του Πειραιά και το πλοίο Blue Star Naxos, που ήταν το πρώτο που απέπλευσε για Πάρο μετά την άρση του περιορισμού των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων.
Επίσης, στο κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης 27 Μαϊου, το ίδιο κανάλι πρόβαλε την Ανάσταση στον Ι.Ν. της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, όπως πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 26 Μαϊου στην Πάρο.

Η ανάδειξη των δύο θεμάτων αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, ανάμεσα σε τόσες άλλες, ότι ηλεκτρονική μας εφημερίδα, αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Πάρο, των μεγάλων πανελλαδικής εμβέλειας μέσων της χώρας μας, μια θέση που έχει κατακτήσει χάρη στην αξιοπιστία και την εγκυρότητά της.

Το parianostypos.gr, εκπληρώνοντας τα αυστηρά κριτήρια που θέτουν τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας ώστε να αξιοποιήσουν ένα τοπικό μέσο ως πρωτογενή πηγή, βρίσκεται πάντα στις επάλξεις της προσπάθειας προβολής του νησιού και έτσι συνεχίζει…

Ένα ολόθερμο ευχαριστώ στους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες – αναγνώστες μας για την προτίμησή τους να ενημερώνονται από το μέσο μας! Τους ευχαριστούμε, δεσμευόμενοι να συνεχίσουμε το ενημερωτικό μας έργο, με την ίδια σοβαρότητα, αξιοπιστία, αμεσότητα και εγκυρότητα!

 

Έφθασε στην Πάρο το πρώτο «ελεύθερο» πλοίο μετά από 65 μέρες ερημιάς… (Βίντεο)

Πανηγυρικό «Χριστός ανέστη» στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου (Βίντεο + Φωτό)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos